Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taş toplamak

Rüyada parlak taş toplamak

Rüyada parlak taş toplamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada parlak taş toplamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada parlak taş toplamak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil parlak taş görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek rahat bir hayata adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah parlak taş görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parlak sarı taş görmek rahat rahat yaşayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Rüyada parlak taş görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments