Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taşlar toplamak

Rüyada parlak taşlar toplamak

Rüyada parlak taşlar toplamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada parlak taş toplamak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada parlak sarı taş görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yakında hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taş bulmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments