Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli parlak taşlar görmek

Rüyada renkli parlak taşlar görmek

Rüyada renkli parlak taşlar görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada renkli parlak taşlar gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah parlak taş görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taş görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada parlak taş bulmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Rüyada parlak taş toplamak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak sarı taş görmek çok iyi mevkilere geleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, bekârlığına da veda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil parlak taş görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments