Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık masa örtüsü görmek

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek hayırlı bir haber alınacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kendine çeki düzen vereceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık masa örtüsü gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık örtü görmek tartışmaların sonlandırılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü ütülemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada masaya örtü sermek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments