Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli masa örtüsü görmek

Rüyada kirli masa örtüsü görmek

Rüyada kirli masa örtüsü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, elde edilen nasibin artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli masa örtüsü gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek geniş geniş yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek ticaretin açılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine tabir olunur.

Rüyada mor masa örtüsü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette ilerleyeceğine, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek şükrederek yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek can bulacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil masa örtü görmek görmediği yerlere gideceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments