Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya beyaz örtü görmek

Rüyada masaya beyaz örtü görmek

Rüyada masaya beyaz örtü görmek zor bir işe girileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, makbul olan şeylere, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çözüm yolları bulamayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada masaya beyaz örtü gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek iyi bir kariyer edineceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil masa örtü görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments