Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yemek masası görmek

Rüyada beyaz yemek masası görmek

Rüyada beyaz yemek masası görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yemek masası gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yemek masası görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Rüyada beyaz masa silmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada beyaz masa almak zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz çalışma masası görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments