Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz masa örtüsü görmek

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek işlerinin hemen hallolacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek ticaretinin hızlanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments