Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz nişanlık giymek

Rüyada beyaz nişanlık giymek

Rüyada beyaz nişanlık giymek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha pozitif biri olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz nişanlık giymek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanda gelinlik giymek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek bununla yüceleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nişanlık giymek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, inancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada lacivert nişanlık giymek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments