Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kişinin iyi hale geleceğine, hayat boyu desteği olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada nişanda gelinlik giymek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada gelinlikle nişanlanmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giyip nişanlanmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, güleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlını gelinlikle görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments