Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda gelinlik giymek

Rüyada nişanda gelinlik giymek

Rüyada nişanda gelinlik giymek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulur.

Rüyada nişanda gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kısmetlerinden olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada nişanda gelinlik giymek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle nişanlanmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip nişanlanmak yeni denemelerde bulunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlık ve gelinlik görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada nişanlını gelinlikle görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments