Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nişanlık giymek

Rüyada yeşil nişanlık giymek

Rüyada yeşil nişanlık giymek kazancın her daim artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yalan söylemeyeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşil nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada yeşil nişanlık giymek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, zaferler kazanacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet eder.

Rüyada pembe nişan elbisesi giymek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz nişanlık giymek daha kötü günler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Rüyada sarı nişanlık giymek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulur.

Rüyada turuncu nişanlık giymek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Rüyada nişanda gelinlik giymek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments