Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert nişanlık giymek

Rüyada lacivert nişanlık giymek

Rüyada lacivert nişanlık giymek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada lacivert nişanlık giymek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada lacivert nişanlık görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada lacivert kaban giymek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada lacivert kıyafet giymek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert gömlek giymek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada lacivert giydiğini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada lacivert pijama giymek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert mont giymek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments