Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde beyaz leke görmek

Rüyada yüzde beyaz leke görmek

Rüyada yüzde beyaz leke görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde beyaz leke gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada yüzde kırmızı leke görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde leke görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzde lekeler görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments