Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz leke görmek

Rüyada beyaz leke görmek

Rüyada beyaz leke görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bol nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz leke gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek kudretinin yerine geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek şansın ve kısmetin açılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek ekmeğine leke süreceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek karanlığın biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek çok başarılı olunacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalettir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, saadetinin yükseleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments