Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leblebi yediğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işarettir.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi yemek azalacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi kavurmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bir uzmana başvurulacağına, keyfin bozulacağına delalet eder.

Rüyada leblebi satmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birine leblebi vermek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments