Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı leblebi yediğini görmek

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek ağır günler geçireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, onları tebrik edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sarı leblebi yediğini gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek asla harama bulaşmayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı leblebi yemek parasını ve malını kaybedeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi satın almak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Rüyada birine leblebi vermek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada leblebi kavurmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi istemek kendisine şifa olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada leblebi üzüm görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments