Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi satmak

Rüyada leblebi satmak

Rüyada leblebi satmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, verimin kaçacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leblebi satmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada leblebi satmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak evine bereket geleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada sıcak leblebi görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işarettir.

Rüyada fındık leblebi görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada tuzlu leblebi yemek en tepkedeki kimse olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments