Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi kavurmak

Rüyada leblebi kavurmak

Rüyada leblebi kavurmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada leblebi kavurmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada leblebi kavurmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Rüyada tuzlu leblebi yemek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker leblebi görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada leblebi üzüm görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak leblebi görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli leblebi görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments