Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz leblebi görmek

Rüyada beyaz leblebi görmek

Rüyada beyaz leblebi görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz leblebi gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Rüyada beyaz leblebi yemek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz leblebi görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada leblebi istemek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada leblebi vermek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Rüyada birinden leblebi almak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işarettir.

Rüyada leblebi şekeri görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments