Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kolye takmak

Rüyada beyaz kolye takmak

Rüyada beyaz kolye takmak canla başla çalışacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalettir.

Rüyada beyaz kolye takmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada beyaz inci kolye takmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz altın kolye takmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kolye takmak umutlarının söneceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada zümrüt kolye takmak sağlam bir kariyer edineceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta kolye takmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yeni siparişler alacağına alamet eder.

Rüyada boncuktan kolye takmak işlerin artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada pembe kolye takmak mutluluk ve huzur bulacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments