Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kolye takmak

Rüyada pembe kolye takmak

Rüyada pembe kolye takmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe kolye takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada pembe kolye takmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada pembe kolye görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt kolye takmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Rüyada boncuktan kolye takmak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Rüyada kolye küpe takmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments