Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol görmek

Rüyada beyaz kol görmek

Rüyada beyaz kol görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda beyaz kıl görmek kendi patronu olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, korkularından kurtulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çanta görmek ruhuna hayrat yapılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kol saati görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işlerin canlanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments