Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantası takmak

Rüyada kol çantası takmak

Rüyada kol çantası takmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada kol çantası takmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kol çantası takmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni kol çantası görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, muradının gerçekleşeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol çantası görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kolunda çanta görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası almak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet eder.

Rüyada kol çantasını unutmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, aklına giren şeytana uyacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kol çantası aldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments