Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kol çanta görmek

Rüyada kırmızı kol çanta görmek

Rüyada kırmızı kol çanta görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kol çanta gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek sevinçli haberlere, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kırmızı kol çanta görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kol çantası takmak şerefli bir hayat süreceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol çantasını çaldırmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri kol çantası görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada kol çantasını kaybetmek gülen yüzünün de solacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada beyaz kol çantası almak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments