Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kollu namaz kılmak

Rüyada kısa kollu namaz kılmak

Rüyada kısa kollu namaz kılmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, kararlar alacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa etekle namaz kılmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet eder.

Rüyada kısa kollu elbise giymek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kısa kollu ceket görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Rüyada kısa kol giymek müjdeli haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments