Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç yumurtası görmek

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, ufkunun açılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırlangıç yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak kırlangıç görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kırlangıç görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kırlangıç öldürmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Rüyada kırlangıç görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kırlangıç yuvası görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments