Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç yuvası görmek

Rüyada kırlangıç yuvası görmek

Rüyada kırlangıç yuvası görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, neşeli bir hayat süreceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendi işini kuracağına, ekmeğine leke süreceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç yuvası gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada kırlangıç yuvası görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz kırlangıç görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kırlangıç görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırlangıç balığı görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kırlangıç görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç öldürmek ön planda kalmayı sağlayacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç eti yemek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments