Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, mal ve para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kırışık gömlek gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Rüyada kırışık gömlek giymek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırışık gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kazanca kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet eder.

Rüyada kırışıklık görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ulvi kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kırışık perde görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments