Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışık perde görmek

Rüyada kırışık perde görmek

Rüyada kırışık perde görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırışık perde gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada kırışık perde görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık elbise görmek ferahlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada kırışıklık görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada kırışık gelinlik görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırışık çamaşır görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments