Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışıklık görmek

Rüyada kırışıklık görmek

Rüyada kırışıklık görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kırışıklık gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek böylece kendine güveneceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırışık para görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sevinç ve mutluluğa delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe işaret eder.

Rüyada kırışık gelinlik görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde kırışık görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments