Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışık gömlek görmek

Rüyada kırışık gömlek görmek

Rüyada kırışık gömlek görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat edeceğine, iftiraya uğrayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kırışık gömlek gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık gömlek giymek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada kırışık gömlek görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü kırışık görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada kırışık elbise görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kişinin tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kırışık çamaşır görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırışık pantolon görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments