Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kilim görmek

Rüyada beyaz kilim görmek

Rüyada beyaz kilim görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada beyaz kilim gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada beyaz kilim görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, en yüksek makamlara oturacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada küçük kilim görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim sermek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda kilim görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, daha kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kilim almak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada uzun kilim görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, makbul olan mallar edineceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kilim halı görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada derede kilim yıkamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, halsizleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments