Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim sermek

Rüyada kilim sermek

Rüyada kilim sermek ilerledikçe ilerleyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kilim sermek gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada halı kilim sermek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kilim sermek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada eski halı kilim görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada dokuma kilim görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilim katlamak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalettir.

Rüyada siyah kilim görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kilim görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika kilim görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments