Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kilim görmek

Rüyada uzun kilim görmek

Rüyada uzun kilim görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, arabasını ve toprağının olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kilim gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada uzun kilim görmek bereketli ve hayırlı olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada desenli kilim görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, borçlarını bitireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski halı kilim görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işarettir.

Rüyada antika kilim görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada halı kilim almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kirli kilim görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilim satın almak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede kilim yıkamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments