Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim almak

Rüyada kilim almak

Rüyada kilim almak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, muradın olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Rüyada kilim almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada duvarda kilim görmek bereket ve zenginlik olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kilim yıkamak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık kilim görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada kilim satın almak hayırlı haberler duyacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine yorulur.

Rüyada halı veya kilim görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sabırla hayatına devam edeceğine inanılır.

Rüyada mavi kilim görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işarettir.

Rüyada ıslak kilim görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokuma kilim görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işinde terfi alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments