Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda kilim görmek

Rüyada duvarda kilim görmek

Rüyada duvarda kilim görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, başarısının yükseleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda kilim gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada duvarda kilim görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada halı kilim görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada halı kilim yıkamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi kilim görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kilim silkelemek çok rahat bir hayat süreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tozlu kilim görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada hasır kilim görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments