Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim halı görmek

Rüyada kilim halı görmek

Rüyada kilim halı görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kilim halı gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada halı ve kilim görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Rüyada halı kilim yıkamak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilim halı görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sürekli tartışacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski halı kilim görmek her geçen gün sorunların artacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı kilim görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı kilim almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet eder.

Rüyada halı kilim çırpmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada halı kilim sermek iş sahibi olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments