Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kemer takmak

Rüyada siyah kemer takmak

Rüyada siyah kemer takmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, işinde zarar edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah kemer takmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Rüyada siyah kemer takmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada kemer takmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada beline altın kemer takmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına işarettir.

Rüyada pantolona kemer takmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Rüyada bele kemer takmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın kemer takmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada beline kemer takmak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna kemer takmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments