Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde altın kemer görmek

Rüyada belinde altın kemer görmek

Rüyada belinde altın kemer görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, onu uyaracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belinde altın kemer gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada belinde altın kemer görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada beline altın kemer takmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret eder.

Rüyada belinde kemer görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işarettir.

Rüyada beline kemer takmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kemer görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın rengi kemer görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin beline sarılmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments