Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kemer görmek

Rüyada kırmızı kemer görmek

Rüyada kırmızı kemer görmek bolluk ve bereketin artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, yiyip içeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kemer gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyum göstermeniz gerekebilir.

Rüyada kırmızı kemer takmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kemer görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle dövülmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kötü noktalara geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada beline kemer takmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı kemer görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemerin koptuğunu görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada su kemeri görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments