Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada birinin kefene sarıldığını gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek elinin darlıktan kurtulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, canın sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı adam görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments