Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kefen görmek

Rüyada beyaz kefen görmek

Rüyada beyaz kefen görmek lüksünün artacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefen gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek yenisinin başlayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz kefen görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek ilerleyeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kefen görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments