Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, düşünmeden adımlar atayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayı kefenli gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını kefenli görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı kefenli görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onlara hocalık edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments