Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedi kovmak

Rüyada beyaz kedi kovmak

Rüyada beyaz kedi kovmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz kedi kovmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada beyaz kedi kovmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi kovmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kedi kovduğunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, masraflarının azalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi evden kovmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedi kovmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedileri evden kovmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedileri kovmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments