Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton koli görmek

Rüyada karton koli görmek

Rüyada karton koli görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada karton koli gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada karton koli görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş karton kutu görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karton kağıt görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Rüyada fon kartonu görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada karton kutular görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayatının başarılarla dolacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada karton toplamak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada kartona yazı yazmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir karton sigara görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments