Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mendil görmek

Rüyada beyaz mendil görmek

Rüyada beyaz mendil görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mendil gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada birinden beyaz mendil almak işlerinin rast gideceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mendil yıkamak bir bebek sahibi olunacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz mendil görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıt mendil görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mendil sallamak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada birine beyaz mendil vermek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments