Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine beyaz mendil vermek

Rüyada birine beyaz mendil vermek

Rüyada birine beyaz mendil vermek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine beyaz mendil vermek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada beyaz mendil vermek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinden feragat edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıt mendil görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada birinden beyaz mendil almak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, aile hayatına adım atılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz mendil sallamak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mendil yıkamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, ünleneceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments