Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak mendil görmek

Rüyada ıslak mendil görmek

Rüyada ıslak mendil görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, yıkılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine inanılır.

Rüyada ıslak mendil gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada ıslak mendil görmek koltuğunun yükseleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada ıslak mendil vermek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ıslak mendil almak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Rüyada mendil satın almak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Rüyada mavi mendil görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz mendili almak yollarını ayıracağına, darp edileceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada mendille burnunu silmek büyük maddi kayıp verileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments