Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak mendil vermek

Rüyada ıslak mendil vermek

Rüyada ıslak mendil vermek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, makamını kaybedeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, rızkının eksileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada ıslak mendil vermek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak mendil görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak mendil almak o işten ekmek yiyeceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak mendil vermek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi mendil görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mendil görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz mendil görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada mendille burnunu silmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments